25 augusti 2018
16:30

Solängens BK Grön

Referat: Qviding FIF Vinröd - Solängens BK Grön

Idag var det dags för seriematch borta mot Qviding. Vi gör en riktigt bra start på matchen och har spelet helt dom första 5 minutrarna. Vi skapar många chanser och tar även ledningen rättvist med 1-0. Qviding kommer in i matchen i mitten av första perioden men skapar inte någon direkt farlig målchans. Vi jobbar vidare och kommer med fina anfall i slutet av första perioden och gör både 2-0 och 3-0. I andra perioden fortsätter vi och spela bra men det gör även Qviding. Vi skapar några farliga chanser men lyckas inte göra mål. Vi har 3-0 inför sista perioden, denna perioden är Qviding det bättre laget som jobbar sig framåt men vi gör verkligen jobbet och ligger rätt i positionerna. Efter en stund lyckas Qviding reducera till 1-3 och dom får dessutom en ytterst tveksam straffspark dömd, denna skjuts utanför målet. Vi fortsätter att jobba vidare och vi vinner matchen med 3-1. Grymt bra kämpat av alla killarna idag!